Het aanbod van De Wegwijzer

De Wegwijzer stelt zich ten doel mensen vakkundig te begeleiden, te ondersteunen en te inspireren om hun doel(en) te bereiken, problemen te leren zien als kansen en op deze manier hun leven te verrijken, zowel zakelijk als privé.

De Wegwijzer is in 1991 opgericht door Maria Molijn en inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en veelzijdig bedrijf, dat zich richt op het aanbieden van o.a. Personal Coaching, Stresscounseling, Intuïtieve Therapie en diverse trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en weerbaarheid.

Wij hopen u te kunnen interesseren en intrigeren door ons veelzijdige aanbod, kundigheid, enthousiasme en een persoonlijke benadering. Wij zijn werkzaam vanuit Regio Noord (Assen), Midden (Apeldoorn) en West (Den Haag) en hebben beschikking over diverse locaties.

Visie

De Wegwijzer heeft als visie dat ieder mens recht heeft op een gelukkig leven. Iedereen kan bijdragen aan een betere wereld als men oprecht durft te kijken naar zichzelf. Als we hierbij leren bewust te worden van de samenwerking tussen ons lichaam en onze geest, kunnen we meer gaan leven in balans met onszelf en met anderen.

Missie

De Wegwijzer stelt zich ten doel mensen vakkundig te begeleiden, te ondersteunen en te inspireren om hun doel(en) te bereiken, problemen te leren zien als kansen en op deze manier hun leven te verrijken door middel van coaching, training en therapie.