Personal Coaching Maria

Maria richt zich in deze vorm van individuele begeleiding op mensen die zowel zakelijk als privé, aspecten uit hun leven willen uitdiepen, verbeteren en optimaliseren. Deze doelen kunnen persoonlijk uitgewerkt worden of ondersteuning bieden in de ontwikkeling van effectief functioneren in het dagelijkse leven. Er wordt aandacht besteed aan alle aspecten van communicatie, motivatie, inspiratie en profilering. Maria heeft jarenlange ervaring in coaching, werkt op een natuurlijk en ontspannen wijze en heeft veel tevreden klanten vanuit diverse sectoren ondersteuning geboden.

Personal Coaching Patrick

Patrick richt zich op mensen die last hebben van problematiek door stress of angst. Hij maakt in zijn coaching gebruik van mindfulness en stresscounseling. Naast het voeren van individuele gesprekken, weet hij met simpele technieken en effectieve oefeningen anderen te helpen om angsten te overwinnen, stress de baas te blijven of je weerbaarder op te stellen in moeilijke situaties. Als ervaringsdeskundige heeft hij al vele klanten op weg geholpen om persoonlijke doelen te bereiken en meer balans in hun leven te laten ervaren. Naast zijn gerichte aanpak om problemen te leren zien als kansen, is Patrick open en heeft hij de nodige humor om zaken te relativeren.

Personal Coaching Richard

Richard richt zich op mensen die graag de obstakels in hun leven willen overwinnen of inzicht willen krijgen in hun problematiek. Hij richt zijn coaching vooral op diegenen die last ondervinden van de gevolgen door stress en PTSS, maar ook andere problematieken zijn bespreekbaar. Richard maakt naast zijn coaching op aanvraag gebruik van tarot en geeft tevens reiki behandelingen. Richard benadert zijn klanten op een persoonlijke en hartelijke wijze en heeft velen een stap verder geholpen in hun ontwikkelingsproces.

Bekijk ook: