Beweeg vanuit je hart in alle vrijheid

Wie houdt ervan in alle vrijheid op muziek te bewegen? En tussendoor creatief aan de gang te gaan? Zet ongemerkt een stap in elk thema, dat zich op dat moment in jouw dagelijks leven afspeelt. Doe mee met deze workshop, op onze prachtige locatie in Gasselte.

Op muziek van Gabrielle Roth dansen of bewegen wij en ervaren daardoor waar meer of minder stroming in ons lichaam aanwezig is. Er zijn vijf verschillende ritmes, die wij kunnen verbinden met verschillende thema's, zoals emoties, of leeftijdsfasen, of de elementen (aarde, vuur, water, lucht, ether) of de chakra's. Na elk ritme of fase worden de fysieke ervaringen via creativiteit in beeld gebracht, waardoor een stukje van onze binnenwereld kleurrijk naar buiten gebracht wordt. We werken met wasco krijt en ecoline verf. Zie als voorbeeld de vijf tekeningen onderaan deze pagina.

Hierdoor kunnen wij op een speelse en luchtige manier een andere of nieuwe stap zetten in ons proces of het thema, waar we op dat moment in ons dagelijks leven mee bezig zijn. Onbewust en bewust gaan nu hand in hand, waardoor een verandering als vanzelf plaatsvindt.

Privé workshop op maat!: vanaf twee personen zijn de workshops in overleg ook mogelijk op andere data en met een andere invulling. Des te meer deelnemers, des te hoger de korting. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We denken graag met je mee!

(Data voor deze workshop in 2020 volgt binnenkort)