Workshop Intuïtieve Kunst

Tijdens deze reis maak je twee intuïtieve schilderijen. Eén in de ochtend en één in de middag. Je vertelt door middel van het schilderij over iets dat onbewust in jou speelt. Wanneer je dit op het doek hebt aangebracht wordt jouw proces zichtbaar. Eén enkel woord is dan vaak al voldoende om een stap te zetten in jouw ontwikkelingsproces. Het tweede schilderij wordt het anker voor volgende toekomstige stappen.

Onder deskundige en bezielde begeleiding beleef je een inspirerende en kleurrijke dag! De twee persoonlijke kunstwerken die je creëert neem je mee naar huis. Naast de bewustwording en kunstzinnigheid is vooral het plezier van lekker creatief bezig zijn, belangrijk.

Data:
zaterdag 13 en zondag 14 oktober
zaterdag 9 en zondag 10 november
zaterdag 14 en zondag 15 december

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Locatie: 
Gasselte

Kosten:
€ 100 p.p. inclusief materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Wanneer je binnen een half jaar een tweede workshop volgt, ontvang je een korting van € 10.
Privé workshop op maat!: vanaf twee personen zijn de workshops in overleg ook mogelijk op andere data en met een andere invulling. Des te meer deelnemers, des te hoger de korting. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We denken graag met je mee!

Deze workshop wordt gegeven door Maria Molijn en op zondagen samen met Manja Bodde.

De workshop Intuïtieve Kunst is een manier van luisteren naar jezelf. Het gaat hierbij om het weergeven van innerlijke beelden en gevoelens of het via kleur naar buiten brengen –op doek en papier zetten – van onbewuste processen. Je hoeft er dan ook geen schilder ervaring voor te hebben. Je leert luisteren naar en vormgeven aan dat wat innerlijk leeft en ervaart je eigen intuïtie en creativiteit. Uiteraard is het genieten om op deze manier met jezelf bezig te zijn ook heel belangrijk. Er wordt daarnaast gewerkt door middel van ademhalings- en ontspanningsoefeningen, visualisatie, schilderen en uitwisseling.

De workshop is geschikt voor een ieder die op een creatieve en speelse manier een bijzonder kunstwerk wil maken, waarbij door de vertaalslag ook vaak een stap gezet kan worden in de persoonlijke ontwikkeling. Op een natuurlijke en professionele wijze geeft Maria inzicht in dat wat op het doek zichtbaar is en wat zich intern bij jou afspeelt. Jouw kunst krijgt hierdoor meer betekenis. En je kunt deze als blijvende herinnering mee naar huis nemen.

Ja ik wil mee doen:
Schrijf je in door een bericht te sturen naar info@de-wegwijzer.com of geef je telefonisch op via 0653443928 (Maria). Geef daarbij aan om welke datum het gaat. Ook bij vragen of opmerkingen horen we het natuurlijk graag.