Personal Coaching en Training

Wil je werken aan je conditie? Wil je je weerbaarder voelen? Ervaar je problemen door stress of angst? Of heb je last van PTSS? Door middel van coaching en personal training gecombineerd met bijvoorbeeld een stevige kickboks work-out kun je jouw angsten overwinnen, stress de baas te blijven of je weerbaarder opstellen in moeilijke situaties. Als ervaringsdeskundigen naast de nodige scholing hebben Patrick, Ellen en Richard al vele klanten op weg geholpen om persoonlijke doelen te bereiken en meer balans in hun leven te laten ervaren. Naast onze gerichte aanpak om problemen te leren zien als kansen, zijn wij open en hebben we de nodige humor om zaken te relativeren.

Nieuw: K&K (Kort & Krachtig)

Heb je weinig tijd, maar wil je toch graag aan je conditie werken en je meer weerbaar voelen? Wil je wel persoonlijke aandacht, maar niet teveel geld of tijd voor Personal Training kwijt zijn? In Gasselte kun je voor maar 15,- in 30 minuten een pittige, maar vooral leuke work-out krijgen. Binnen een half uur krijg je een gevarieerde kickboks work-out, waarbij je je kunt uitleven op stootkussens en begeleid wordt door een ervaren trainer. Voel je sterker, gezonder en weerbaarder met een K&K!

H.A.A.T. - principe

Wij werken op basis van het H.A.A.T. principe:  houding, ademhaling, actie en techniek. Lees hier meer.

Weerbaarheid trainingen

In deze tijd is het van groot belang om je weerbaar te voelen en ook te zijn. In onze trainingen leer je gebruik maken van mentale en fysieke technieken om op te komen voor jezelf of je te verdedigen in confronterende situaties. Dit maakt je tegelijk ook een stuk bestendiger tegen bijvoorbeeld stress. De Wegwijzer biedt een combinatie van trainingen, zowel privé of voor (zakelijke) groepen. In overleg kan deze geheel op maat gemaakt worden. Bekijk hier meer informatie.

Tarieven

Individuele sessie of training per uur € 60, korting bij traject (Assen, Gasselte, Den Haag)
Personal Work-out - kort en krachtig, 30 minuten € 15 (Locatie Gasselte)
Groepstrainingen Weerbaarheid zijn maatwerk, prijs op aanvraag
Groepstraining/ workshop Kickboksen Moksha Gym Assen 2 uur € 150