Intuïtieve Kunst en Peroonlijke Ontwikkeling

De workshop Intuïtieve Kunst is een manier van luisteren naar jezelf. Het gaat hierbij om het weergeven van innerlijke beelden en gevoelens of het via kleur naar buiten brengen –op doek en papier zetten – van onbewuste processen. Je hoeft er dan ook geen schilders ervaring voor te hebben.

Je leert luisteren naar en vormgeven aan dat wat innerlijk leeft en ervaart je eigen intuïtie en creativiteit. Uiteraard is het genieten om op deze manier met jezelf bezig te zijn ook heel belangrijk.

Er wordt daarnaast gewerkt door middel van ademhalings- en ontspanningsoefeningen, visualisatie, schilderen en uitwisseling.

De workshop is geschikt voor een ieder die op een creatieve en speelse manier een bijzonder kunstwerk wil maken, waarbij door de vertaalslag ook vaak een stap gezet kan worden in de persoonlijke ontwikkeling. Op een natuurlijke en professionele wijze geeft Maria inzicht in dat wat op het doek zichtbaar is en wat zich intern bij jou afspeelt. Jouw kunst krijgt hierdoor meer betekenis.

Persoonlijke Ontwikkeling

De Wegwijzer biedt regelmatig workshops aan onder inspirerende leiding van Maria Molijn. De diverse trainingen zijn maatwerk en kunnen altijd naast de reguliere agenda worden aangevraagd. Ingeplande trainingen en workshops staan vermeld in ons Nieuwsoverzicht.

Diverse trainingen van De Wegwijzer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling:

  • Zelfontplooiing
  • Bewustwording
  • Creativiteit
  • Beweging
  • Rituelen/Thema’s
  • Zingeving 

Interesse of wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Stuur gerust een bericht of bel via 06-53443928

Bekijk ook: