In de verschillende fasen van uw persoonlijke groei kunt u behoefte hebben aan reflectie, uitwisseling, nieuwe inzichten en ondersteuning. Maria is fijngevoelig en maakt gebruik van verschillende technieken, methoden en creatieve manieren om ondersteuning te bieden in het zoeken naar inzichten en oplossingen voor alledaagse problematiek, doorbreken van vaste patronen en omgaan met gevoelens. Door gebruik te maken van intuïtie van de cliënt en therapeut worden transformaties gerealiseerd en wordt innerlijke groei zichtbaar en voelbaar.

De ervaring leert dat mensen na het volgen van een cursus gericht op persoonlijke ontwikkeling of mensen die hierin begeleiding krijgen, wensen en idealen verwezenlijken, zich meer zeker voelen en meer zelfvertrouwen hebben. Hun sterke kanten komen daardoor nog meer naar voren.

Daardoor kunnen zij hun kwaliteiten en talenten op een praktische manier gebruiken en vollediger inzetten. Dit komt ten goede aan de gezondheid, relaties met anderen, het privéleven en het functioneren op het werk. De duur, intensiteit en invulling van deze vorm van therapie wordt in samenspraak bepaald.

Voor uitwisseling, inspiratie en deskundige begeleiding kunt u terecht bij Maria Molijn.

Bekijk ook: