Maria is eigenaar van De Wegwijzer, Personal Coach en Intuïtief therapeut. Ze is expert in het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door juiste afstemming, motivatie en inspiratie. Door middel van individuele begeleiding en trainingen leert zij anderen zichzelf doorzien en begrijpen, waardoor echte groei en ontwikkeling gerealiseerd kunnen worden.

Ieder mens die aan zichzelf werkt en door bewustwording groeit, draagt bij aan een betere wereld.

In de loop van mijn leven heb ik vele banen gehad, waarbij ik altijd met mensen heb gewerkt. Als manager in het bedrijfsleven, maar ook in de gezondheidszorg. Alles ging van een leien dakje, totdat de wet van Murphy in werking trad. Ziekte, reorganisatie en andere problematiek zorgden ervoor, dat ik een persoonlijke zoektocht begon. Jaren van heroriëntatie en studie volgden en ik bewandelde vele wegen. Alle even waardevol en tegelijkertijd lag nergens de oplossing die ik zocht. Ik kon me niet conformeren aan dat wat ik tegenkwam.

Door de vele wegen die naar Rome oftewel naar deze kern leiden, heb ik mijn bedrijf De Wegwijzer genoemd. Door studie en ervaring wijzer geworden, loop ik graag een stukje van de weg met andere mensen mee. Ik ben creatief en weet op een professionele manier talloze verschillende vormen tot persoonlijke groei en bewustwording aan te bieden. Ik werk zowel, individueel als Personal coach of Intuïtief therapeut. Als trainer geef ik uiteenlopende trainingen en workshops.

Ik ben veelzijdig, intuïtief en enthousiast en geloof in een combinatie van vele ideeën en zienswijzen met als basis: de liefde. Mijn geloof is, dat elk mens in de kern goed is. Veel mensen hebben om die kern, al naar gelang hun ervaringen, hun identiteit opgebouwd. Deze schillen rondom de kern zijn aan de ene kant een bescherming, maar kunnen je ook weerhouden om jezelf te zijn.