Richard geeft samen met Patrick mentale en fysieke weerbaarheidtrainingen. Richard geeft daarnaast ook Reiki behandelingen en is tevens Tarotist.

Ik ben in verschillende werkvelden actief geweest, waarbij ik tevens mijn eigen beveiligingsbedrijf heb gehad. Hierbij hield ik mij onder andere bezig met horeca- en persoonsbeveiliging. Door werkervaring vanuit het verleden, maar ook mijn huidige werkzaamheden bij de politie heb ik veel mensenkennis opgedaan. Ik werk dan ook graag met mensen en vind het belangrijk om plezier in je werk te hebben.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in spiritualiteit, maar vooral de laatste jaren ben ik mijzelf nog meer gaan verdiepen in zelfbewustzijn, meditatie en andere ontwikkelings mogelijkheden op persoonlijk vlak. Ik heb daarnaast diverse studies afgerond op het gebied van Reiki en Tarot, maar houd mij ook bezig met Muay Thai training.

Daarbij ben ik oprichter van COOL Training en Coaching. Dat ondersteunt op het gebied van stressmanagement (o.a. faalangst), weerbaarheid of inzicht geven op patronen of gedachten. Dit kan op allerlei manieren. Zo geven wij op zondagochtend een bootcamp les in het Haagse Zuiderpark.

Ik deel de visie dat wij allen het recht hebben op een gezond en gelukkig leven, waarbij we mogen groeien. Hierin help ik graag anderen antwoorden te zoeken in hun persoonlijke zoektocht. Daarnaast ondersteun ik met veel plezier mensen met het verkrijgen van rust in lichaam en geest. Zoals de naam ‘De Wegwijzer’ al zegt is het naar mijn idee, zoals benoemd wordt in het Zen boeddhisme, belangrijk om de weg te volgen en ervaren.

Dus niet ons doel is wat telt, maar de weg ernaar toe...