Publicaties van de Wegwijzer:

Nieuws

Voor een overzicht van alle workshops en trainingen bekijk hier onze agenda. Binnenkort vind je hier ook onze nieuwsbrieven. Wil jij automatisch op de hoogte gehouden worden van ons aanbod, ontwikkelingen en / of aanbiedingen? Stuur dan een bericht. Geef hierbij je geboortedatum aan met een eventueel onderwerp en je ontvangt een gratis telefonische sessie van Maria.

Columns

Boeken

Simpel Geluk - Patrick van den Oosten
Er zijn veel boeken geschreven over 'geluk' en 'gelukkig leven', dit is niet zo'n soort boekje. Geen gecompliceerde en diepzinnige wijsheden, opgaven of stappenplannen voor een dynamischer en gelukkiger leven. Integendeel, je hoeft ook niet altijd zo gelukkig te zijn. In dit kleine boek staan vooral eenvoudige inzichten om je leven wat aangenamer en eenvoudiger te maken. Laat al je mislukte voornemens en schema's om geluk en succes na te jagen even voor wat ze zijn. Lees eerst de simpele inhoud van dit boekje. En beslis dan hoe gemakkelijk je wilt gaan leven. Simpel geluk, het kan altijd nog weer moeilijk.

Bestel Simpel Geluk voor € 15,95

De 7e L | Van leiden naar lijden - Patrick van den Oosten
Hoe kun je nu daadwerkelijk leven op de manier, zoals jij dat graag wilt? Wat is waar en wat is een illusie? De 6 L’s (leven, liefde, leren, lachen, lijden en loslaten) lijken geworteld in ons bestaan en toch blijven we moeite houden met wat meer geluk in ons leven.
In dit boek gaat Van den Oosten dieper in op deze principes en blokkades die ons belemmeren in het beleven van wat meer tevredenheid en geluk. Hij deelt door persoonlijke verhalen en geeft zijn visie over de innerlijke strijd die we vaak met onszelf lijken te voeren.

Binnenkort verkrijgbaar