Opdrachtgevers / klanten

Ellen Oortwijn regelt voor de bewuste ondernemer met een missie. Jouw website, flyer, visitekaart, blog, advertentie, google optimalisatie, converterende nieuwsbrieven of webinar? Het is zo geregeld!

COOL Training & Coaching heeft de visie mensen beter in een vel te laten zitten. Wij coachen op gebied van stressmanagement (o.a. faalangst), weerbaarheid of inzicht geven op patronen of gedachten.

Stap Verder

Voor inspirerende en creatieve workshops werkt De Wegwijzer samen met Paradox Puur via Stap verder. Een mooi samenwerkingsverband met vernieuwende mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling via creativiteit.

Paradox-puur

Paradox-puur begeleid mensen met het herstellen van hun natuurlijke balans. Door middel van natuurlijke vitaliteit-behandelingen wordt het lichaam ontgift, ontstrest en in balans gebracht. Je voelt je fitter, lekkerder en krijgt de kracht om de oorzaak aan te pakken, waardoor klachten kunnen ontstaan.

Desert Joy

De Wegwijzer is op avontuurlijke wijze verbonden met Desert Joy, waarbij een samenwerking is ontstaan door het organiseren van ‘Spirit Journey’s onder leiding van Maria. Hierbij staat de innerlijke reis centraal, naast de fascinerende en boeiende reis vanuit Desert Joy.