Opdrachtgevers / klanten

Iedere werkdag wordt er bij Moksha Gym enthousiast getraind door zowel recreanten en gevorderden. In diverse groepen en van verschillende leeftijden, wordt er gewerkt aan conditie, uithoudingsvermogen en technieken. Patrick is één van de trainers.

Stap Verder

Voor inspirerende en creatieve workshops werkt De Wegwijzer samen met Paradox Puur via Stap verder. Een mooi samenwerkingsverband met vernieuwende mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling via creativiteit.

Paradox-puur

Paradox-puur begeleid mensen met het herstellen van hun natuurlijke balans. Door middel van natuurlijke vitaliteit-behandelingen wordt het lichaam ontgift, ontstrest en in balans gebracht. Je voelt je fitter, lekkerder en krijgt de kracht om de oorzaak aan te pakken, waardoor klachten kunnen ontstaan.

Desert Joy

De Wegwijzer is op avontuurlijke wijze verbonden met Desert Joy, waarbij een samenwerking is ontstaan door het organiseren van ‘Spirit Journey’s onder leiding van Maria. Hierbij staat de innerlijke reis centraal, naast de fascinerende en boeiende reis vanuit Desert Joy.