Workshop Vision Board maken

Verhelder je behoeftes, realiseer je doelen in 2020

We leven ons leven, het gaat zoals het gaat. We gaan naar ons werk, zorgen voor onze naasten, hebben sociale contacten en werken de To-Do’s af. Maar waar sta jij precies in je leven? Waar wil je heen? Of weet je nog niet wat je precies wil? Daar is een Mood Board (of beter gezegd Vision Board) een perfect middel voor.

Herken je dit?
- Je wilt iets anders in je leven, hebt genoeg ideeën en wensen maar mist focus en richting
- Je hebt ieder jaar weer goede voornemens alleen 'het komt er niet van'
- Je wordt overladen met adviezen en tips over levensgeluk, maar weet daardoor niet meer waar JIJ gelukkig van wordt
- Je denkt er vaker over om een Mood Board of Vision Board te maken maar het lukt je niet er tijd voor vrij te maken

Dan is deze workshop iets voor jou! Een nieuw jaar, een mooi moment en juiste energie voor een nieuwe start. Vervul jij daadwerkelijk jouw diepste behoeftes? Wat wil jij realiseren? Hiervoor heb je een visie nodig! Niets is leuker om dit op een creatieve manier uit te werken door middel van een Vision Board. Daarbij neem je een prachtig persoonlijk kunstwerk mee naar huis waar je nog lang plezier van hebt.

Zien = geloven = manifesteren

Een Vison Board is een collage van jouw gewenste fysieke of emotionele toestand, je kernwaarden en/of doelen. Dit kan met sfeer, kleur, tekst en beeld. Wat wil jij in 2020 realiseren? Dit kan zowel op privé - als zakelijk vlak zijn. Je levensmissie ontdekken? Een betere relatie? Een andere dagbesteding of baan? Een betere gezondheid? Een gezin starten? Je eigen bedrijf een boost geven? De liefde van je leven vinden?

Onbewuste blokkades?

Veel van ons voelen een leegte omdat we niet doen waar we écht gelukkig van worden. Misschien heb jij wel helemaal geen helder idee over wie je wilt zijn of wat je wil doen? Als je erop let dan zal je merken hoe vaak we bezig zijn met wat we niet willen, in plaats van wél. Er spelen daarbij vaak (onbewuste) blokkades waardoor je niet komt tot wat je eigenlijk echt wil. Of dat je er niet eens aan durft te beginnen. Zijn het die stemmetjes die zeggen, dat je het niet verdient of dat het toch nooit lukt? Deze dag zet jij je intenties om je doelen in 2020 wél te behalen.

Heb jij een duidelijk visie maar zit deze vooral in je hoofd? Zo’n droom waar je vaak over mijmert. Dan is dit een perfect moment om deze vanuit je hart vertaald te krijgen op een Vision Board. Het zal je helpen manifesteren wat jij wil. Hoe beter je je wensen kunt visualiseren, des te sneller zul je deze realiseren. Dat wat je aandacht geeft, trek je aan.

Na deze workshop heb jij:

  • een leuke en zinvolle dag gehad;
  • belangrijke tijd in jezelf geïnvesteerd;
  • je wensen, behoeftes en doelen helder;
  • focus op jouw geluk;
  • een mooie uitgewerkte persoonlijke collage;
  • een goede start van het nieuwe jaar;
  • een middel om je dromen te manifesteren.

Data: zaterdag 11 januari of zondag 2 februari van 10:00 tot 17:00 uur
Bijdrage: € 65 p.p. koffie, thee, lekkers en soep bij de lunch. Wij zorgen voor al het materiaal voor de collage. Wanneer je een tweede persoon meeneemt krijgen jullie allebei ook nog eens 20% korting.
Locatie: Gasselte, achterweg 3

Geef je hier gelijk op. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging met meer informatie.

Hoe ziet de workshop dag eruit?

We gaan eerst cognitief aan de slag. Dit is een belangrijk onderdeel om je wensen, behoeftes en doelen zo helder en concreet mogelijk te krijgen. Daarna zullen we een korte, laagdrempelige soort van meditatie doen. Ter ontspanning en als focus op je wensen om de juiste setting voor je intenties te creëren. Vervolgens krijg je de ruimte en materialen om een start te maken met jouw Vision Board. Voor de één zal dit meer met tekst zijn, de ander werkt makkelijker met beeld. Tijdens de lunch serveren we een biologische soep. De dag wordt vakkundig begeleid door Ellen Oortwijn.

Praktisch

De workshop vindt plaats op onze rustgevende en sfeervolle locatie in Gasselte. Je krijgt van ons een bord/canvas waarop je je visie kan vormgeven. Wij zorgen voor voldoende tijdschriften, papier, stiften en divers knutselmateriaal. Voel je vrij om eigen spullen mee te nemen, zoals foto’s, of stiften waarmee je fijn kunt werken. Misschien ben je ooit met een Mood- of Vision Board begonnen en heb je deze nooit afgemaakt. Juist deze stap is een essentiële in het proces. Gebruik deze gerust. Verder zorgen wij voor koffie, thee en iets lekkers. Bij de lunch serveren we soep, neem gerust je eigen broodjes mee.

Doe je ook mee?

Schrijf je in door een bericht te sturen naar info@de-wegwijzer.com of geef je telefonisch op via 0652094431 (Ellen). Geef daarbij aan om welke datum het gaat (zaterdag 11 januari of zondag 2 februari)