Over De Wegwijzer

De Wegwijzer is in 1991 opgericht door Maria Molijn en is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en veelzijdig bedrijf, dat zich richt op het aanbieden van individuele begeleiding en het geven van een variatie aan workshops op het gebied van persoonlijke groei en creativiteit.


Het uitgangspunt hierbij is dat elk mens die werkt aan zichzelf, bijdraagt aan een betere wereld.

Maria R

Maria Molijn

Mijn naam is Maria Molijn. Ik ben moeder, grootmoeder, levensgenieter, kunstenares, energiewerker, natuurmens en de bruisende kracht achter De Wegwijzer. Vanaf 1991 begeleid ik met veel plezier mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik werk graag door middel van creativiteit en beweging. Mijn grootste drijfveer is de liefde voor en de uitwisseling en verbinding met mensen om me heen. Ik ben veelzijdig, energiek, heb een brede kennis en een sterke intuitie.

Mijn passie is om anderen te inspireren en handvaten aan te reiken om vanuit eigen kracht meer verbondenheid en gezondheid te ervaren. Mocht mijn verhaal je aanspreken en wil je graag contact, stuur me gerust een berichtje of bel me op het onderstaande nummer.

Tot gauw!

Maria Molijn