Droomworkshop - De magie van dromen!

Verrijk je leven door je dromen te leren begrijpen. Op deze dag worden een aantal praktische manieren aangereikt om inzicht te krijgen in je dromen, zodat je deze kunt vertalen naar jouw specifieke situatie.

Data: 16 en 17 november van 10:00 tot 17:00 uur
Bijdrage: € 100 p.p. inclusief materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Wanneer je binnen een half jaar een tweede workshop volgt, ontvang je een korting van € 10.
Privé workshop op maat!: vanaf twee personen zijn de workshops in overleg ook mogelijk op andere data en met een andere invulling. Des te meer deelnemers, des te hoger de korting. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We denken graag met je mee!

Dromen waren vroeger – circa vijfduizend jaar geleden – boodschappen van de Goden en werden door professionele droom-uitleggers vertaald. Gemiddeld slapen we 1/3 van ons leven en brengen we 20% van deze slaaptijd dromend door. We besteden evenveel tijd aan dromen als aan eten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ieder mens elke nacht meerdere keren droomt. En in een gemiddeld mensenleven komt dat neer op een totaal van zeventigduizend dromen!

Eigenlijk zijn dromen in beelden verpakte verhalen en in het doolhof van je droomwereld kom je van alles tegen. Dromen houden een mens geestelijk en fysiek gezond en kunnen belangrijke informatie geven over jezelf. Algemeen wordt aangenomen, dat dromen verwerkers zijn van dagresten. Ze zorgen voor het verwerken van overtollige prikkels en indrukken, waardoor stress verminderd. Ook kunnen dromen een helpende hand bieden bij het oplossen van problemen en het stimuleren van jouw creativiteit.

Voor de dromer, die de droomtaal verstaat, bieden ze talloze mogelijkheden. Dan kunnen dromen ook benut worden als bron van inspiratie, verborgen kennis en kracht. In deze workshop gaan we op een creatieve manier op zoek naar het verhaal in of achter jouw dromen.

Ook mensen die “nooit” dromen zijn meer dan welkom. Voor deze groep kan het een interessante uitdaging zijn aandacht te besteden aan het herinneren van dromen. Door concentratie en oefenen kan een ieder leren gebruik te maken van het waardevolle droommateriaal, dat je elke nacht aangereikt wordt.

Zoals Carl Jung zegt over zijn werk met dromen: “In ieder van ons schuilt iemand anders die we niet kennen. Deze spreekt tot ons via onze dromen

Ja ik wil mee doen:
Schrijf je in door een bericht te sturen naar info@de-wegwijzer.com of geef je telefonisch op via 0653443928 (Maria). Geef daarbij aan om welke datum het gaat (zaterdag 16 of zondag 17 november) Ook bij vragen of opmerkingen horen we het natuurlijk graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *